Det innebär att vi nu kan söka bl a de anläggningsbidrag från Riksidrottsförbundet för det arbete som vi en gång i tiden, när projektet startade fick igångsättningstillstånd för.

Det innebär också att vi lättare kan fortsätta utveckla Karlsnäs. Lars-Olof Månsson har redan ett förslag till ett utvecklat spårsystem som ger oss slingor på sammanlagt fem kilometer i anslutning till elljus- och konstsnöspåren.

I Socialdemokraternas valmanifest finns också med ett förslag om nya omklädningsrum på Karlsnäs, vilket också bekräftats efter samtal med ordförande i Fritidsnämnden Tommy Andersson. Även om Socialdemokraterna driver frågorna avseende Karlsnäs så råder det en politisk enighet i Frtitidsnämnden vad gäller utvecklingen av Karlsnäs.

Vi har också blivit uppmärksammade av Svenska Skidförbundet. Tillsammans med representanter från Riksskidstadion i Falun, från Mora Skidstadion, från Åsarna Skidanläggning, från Grönklitt i Orsa och några till är vi inbjudna till ett seminarium för just konstsnöanläggningar. Detta seminarium äger rum i Torsby där de har Sveriges enda skidtunnel med längdskidåkning inomhus även på sommaren.

Äntliden rör det på sig!!!!!!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *