Aktivitetsrundan

Karlsnäsgårdens bollplan. Längd: 300 meter.

Vill du göra din uppvärmning, promenad eller löpning till en annorlunda upplevelse? Vill du möta roliga utmaningar, träna efter dina förutsättningar och ta del av intressant fakta och aktuell forskning? I så fall är aktivitetsrundan något för dig.

Runt bollplanen på Karlsnäsgården finns tolv olika aktivitetsskyltar, där du kan träna och utföra fysiska övningar i din egen takt. På varje aktivitetsskylt finns två olika övningar, en för barn och en för vuxna. Anpassa övningarna efter dina förutsättningar och möjligheter. På aktivitetsskyltarna finns även spännande forskning och intressant fakta att ta del av. Ni väljer självklart vilken nivå ni vill hålla, alla rörelser är bra för kroppen!

För mer information om konceptet eller för att ta del av olika rörelseprogram, gå in på QR-koden du ser på skylten eller besök www.aktivitetsrundan.se

Genom QR-koden kommer du åt filmade övningar, ljudinspelningar och fördjupad information. Om du behöver, hämta hem en QR-läsare som en app till din mobiltelefon eller surfplatta. Genom appen kan du sedan direkt använda din mobiltelefon eller surfplatta för att läsa av QR-koden och förflyttas till innehållet den leder till.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *