Karlsnäsgården erbjuder lokaler till fest, födelsedagar, bröllop och släktträffar med boende i fantastik miljö.

Karlsnäslogen har plats för 150 personer. Här finns el, belysning, kulörta lampor, ljusslingor i taket, kylskåp, klädhängare, hållare för till exempel björkris, vajrar för uppsättning av tygskynken och gott om bord och stolar. Här finns ett högtalarsystem där du enkelt kopplar in din mobiltelefon och en mikrofon med sladd. Internet i logen är dock dåligt, så vi rekommenderar att ni laddar ner musiklistor i förväg. Logen har dock ingen uppvärmning, utan hyrs vanligtvis från mitten av maj till mitten av september.

I huvudbyggnaden på övervåningen finns en stor sal med plats för 60 personer. Här finns bord och stolar samt en projektor med duk.

I huvudbyggnaden finns ett stort och välutrustat kök som man kan hyra för att laga mat, diska och/eller bara för att använda porslin till dukning. Intill finns två matsalar.

Boende finns i våra två annex med vandrarhemsstandard. Annex 1 har 31 bäddar samt två toaletter. Bor man här ingår tillgång till kök och matsalar i huvudbyggnaden samt omklädningsrum med duschar i en byggnad intill. Annex 2 har 14 bäddar, kök, samt en toalett. Bor man här ingår tillgång till omklädningsrum med duschar i en byggnad intill.

Information om priser finns under rubriken ”Uthyrning” i menyn.

För mer information och bokning:
Ring 0708 11 92 30 eller mejla karlsnasgarden@gmail.com

Bilderna nedan visar exempel på hur Karlsnäslogen har dekorerats av tidigare gäster.
Vid hyra av köket i huvudbyggnaden kan man hämta tallrikar, vissa glas, bestick och vissa ljusstakar där.
I taket sitter ljusslingor.
Övrig dekoration som till exempel dukar, stolsöverdrag, tygskynken, övriga ljusslingor, björkris och vissa glas och ljusstakar tar man med sig själv.
Fler bilder finns under rubriken ”Bilder” och underrubrikerna ”Karlsnäslogen” och ”Fest och bröllop” i menyn.