Vardagar är det öppet mellan kl 09.30 och 14.00. Observera att lånad utrustning ska vara inlämnad kl 14.00. För hjälp, kontakta vaktmästaren på det telefonnummer som står på dörren.

Kommande helger planerar vi att ha öppet mellan kl 09.00 och 15.00 på lördagar och 13.00-16.00 på söndagar. All lånad utrustning ska vara återlämnad kl 15.00 resp 16.00. Nuvarande begränsningar gör att vi bara kan ta 3 besökare samtidigt i skidboden så räkna med viss väntetid, vi jobbar så fort vi kan. Ta nummerlapp och vänta på din tur.

Konstsnöspåret 1200m rundslinga är spårat med dubbla klassiska spår och på den korta slingan är det även sladdad skejtbädd i mitten.
Spåren på natursnö är öppna, men det är ganska tunt med snö på dessa spår. Lätta femman (5km med gul markering) är sedan en tid tillbaka spårat med ett klassiskt spår. Det förekommer genomslag.

3 kommentarer

    • Lennart Smedenmark

      Hej, ålder har nog inte så stor betydelse mer vad det är för bindning. Är det den gamla råttfälllebindningen med 3 piggar längst fram så fungerar de inte i dagens spår. Det går bra att lämna skidorna i skidboden. Kom gärna på vardagar eller vid stängningsdags så blir det inte så stor trängsel

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *