4 kommentarer

 • Tommy Olausson

  En besviken medlem.
  Kommer till Karlnäsgården för att springa veckans bana. Tyvärr så är Karlsnäsgården besudlad med brunskjortor Sk. Demokrater för Sverige. Jag blev djupt besviken, någon måste ha haft en väldigt dålig dag eller kanske man delar deras samhällsvärdering sen man hyrde ut till brunskjortorna. Tyvärr så var det inte ett kraftigt skyfall på Karlsnäsgården denna dag
  Jag kommer nu att ompröva mitt medlemsskap i Ronneby Ok under helgen.
  Tommy Olausson

 • Mats Harrysson

  Hej !
  Hur har detta gått till att Ronneby OK hälsar SD välkommna att fira nationaldagen på Karlsnäsgården.
  Läser ni inte tidningar och media. Förstår ni inte att Ronneby OK kommer att förlora oerhört på detta. Det är bara att hoppas att tidningarna inte får tag i det. SD bakgrund och invandrarfientlighet hör inte hemma på den idrottsgård som Karlnäsgården utgör.
  Vill ha ett svar på hur detta har gått till.
  Hälsningar
  Mats Harrysson

 • Lennart Smedenmark

  Ronneby OK är en allmännyttig ideell förening. Ett krav för att betraktas som sådan är att man är öppen för alla. Vi har också en värdegrund som bl.a.säger:
  vi respekterar människor, deras åsikter och värderingar, vad gäller religion, sexuell läggning, hudfärg eller något annat.
  Sverigedemokraterna är ett erkänt politiskt parti i Sverige och så länge de sköter sig när de besöker Karlsnäs ser vi ingen anledning att neka dem eller något annat politiskt parti.Däremot behöver vi inte dela deras värderingar.
  De hade dessutom inget politiskt möte eller framförde någon valpropaganda eller dylikt. De firade helt enkelt Nationaldagen precis som vi andra gör, var och en på sitt sätt.
  Vill ni diskutera vidare är ni välkomna att ta kontakt direkt med mig för den här sidan är inte avsedd att diskutera politik på.
  Lennart Smedenmark
  Karlsnäskom.

  • Mats Harrysson

   Hej Lennart !
   Allt det du säger i din kommentar förstår jag och en del andra. En stor del av svenska folket ser med förfäran på SD syn på invandring och vilket ursprung detta parti kommer ifrån. Det har varit många demonstrationer mot partiledaren inför EU valet. Jag tycker inte att Karlsnäsgården skall förknippas med detta parti överhuvudtaget – trots den öppna attityd som värdegrunden för Karlsnäsgården representerar. Man ska inte vara så naiv att man tror att ett politiskt parti inte representerar sin politik även om det utåt sett firar en oskyldig nationaldag.
   Eftersom det inte framgår att man i detta forum har infört begränsningar för vad man får tycka så ber jag om ursäkt för att jag skrev en kommentar som gränsade till politik.
   Hälsningar
   Mats Harrysson

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *