Snötillverkningen på Karlsnäs är nu avslutad. Nu återstår det stora arbetet med att köra ut all snön och jämna till denna. Lite information om hur snötillverkningen går till och varför vi tar en spåravgift kan man läsa i dokumentet nedan.

Information om snötillverkningen och konstsnöspåret

Observera att det än så länge INTE går att åka skidor då snön ligger i stora högar. Det kommer ta några dagar att fixa till spårbädden och eftersom vi inte har resurser själva för att köra ut och sprida snön så vet vi inte ännu när det blir åkbart. Vi uppdaterar statusen här…

2 kommentarer

  • Cecilia

    Tack alla ni som lägger er tid på att få till skidspår i Karlsnäs. Jag betalar gärna 50 kr för att få åka. Ser fram emot att spåren ska bli klara så jag kan få några mil på skidorna innan Vasaloppet.

  • John Löfgren

    Sätt några av kommunens ungdomar eller arbetslösa på att köra ut snön så att alla vi som vill komma äntligen ska kunna åka på mer än 400m!!
    Tack till er alla som jobbar med detta,,,det är bara det att det tar så lång tid och snart är det dags för alla skidlopp och man har inte fått nån möjlighet till träning på snö,,, Det är ju nära nollan på dagarna nu och minusgrader på nätterna så det borde gå att köra ut snön nu! Vänliga Hälsningar från skidentusiast som brukar besöka er!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *